Waarom van de hak op de tak

Om over van alles en nog wat mijn zegje te kunnen doen: vriendschap, studie, koken, planten, reizen, lezen, wandelen, TV, fotograferen, relaties, geschiedenis, Netflix, aardrijkskunde, gezondheid en alles wat er nog op mijn pad komt, maar verwacht zeker geen academische taal.

Ik hoop dat volgers mijn blog kunnen appreciëren en verder hoop ik dat ik nog veel jaren mag bloggen. Alvast bedankt aan iedereen die met mijn verhaal wil meegaan.

44. ZWEMMEN!

06-04-2024

Ik zit niet graag in rivierwater, zwembadwater noch zeewater, alleen badwater is mijn ding. Lekker warm water, heerlijk onderuit, een zacht muziekje, een drankje bij de hand, zeg nu zelf, dat is toch zalig.

(Gelieve eerst mijn blog "Gevangenis" te lezen verschenen op 11-11-2023 want dit is een vervolg – blijven klikken op "oudere berichten of "gevangenis" zoeken op www.hakketak.be.

Joepie, het is zondag, een vrije dag rond 1950 en wereldoorlog II behoort stilaan tot de geschiedenis. Het minibusje van onze buren staat gelaten op zijn vracht te wachten in onze straat. Zeven blije volwassenen en 11 uitgelaten kinderen beladen met thermossen koffie en thee, boterhammen, dekentjes, campinggas, plooistoelen en nog ander...