Waarom van de hak op de tak

Om over van alles en nog wat mijn zegje te kunnen doen: vriendschap, studie, koken, planten, reizen, lezen, wandelen, TV, fotograferen, relaties, geschiedenis, Netflix, aardrijkskunde, gezondheid en alles wat er nog op mijn pad komt, maar verwacht zeker geen academische taal.

Ik hoop dat volgers mijn blog kunnen appreciëren en verder hoop ik dat ik nog veel jaren mag bloggen. Alvast bedankt aan iedereen die met mijn verhaal wil meegaan.

Welk stokje? Een stokstaartje, een kaneelstokje, een zwavelstokje, een gehaakt stokje? Neen, ik wil het hier hebben over hét toverstokje dat geklemd zit tussen de lippen van stervelingen die daar én veel geld én een wankele gezondheid voor over hebben. Ik wil hier niemand met de vinger wijzen, want de rokerswereld is de laatste decennia al zo...

Sta me toe me even voor te stellen. Mijn naam is Jan Jansen en ik ben verslaggever bij de krant "Het Inzicht". Over politiek, oorlogen en economie heb ik al jaaroverzichten gemaakt. Er blijft er nog ééntje over en dat is een overzicht van de blog van Frieda: "www.hakketak.be".

… Picknickmand, badpak, zonnebril, handdoek, crème, betaalkaart en jullie raden het nooit maar voor mijn aller, allereerste keer neem ik mijn spiksplinternieuwe elektrische auto mee. Ik noem hem Rambo want ik geloof in hem. Ik herinner mij hoe de eerste president van Europa, de Heer Herman Van Rompuy, door zijn vrouw ook Rambo werd genoemd en ook...