Waarom van de hak op de tak

Om over van alles en nog wat mijn zegje te kunnen doen: vriendschap, studie, koken, planten, reizen, lezen, wandelen, TV, fotograferen, relaties, geschiedenis, Netflix, aardrijkskunde, gezondheid en alles wat er nog op mijn pad komt, maar verwacht zeker geen academische taal.

Ik hoop dat volgers mijn blog kunnen appreciëren en verder hoop ik dat ik nog veel jaren mag bloggen. Alvast bedankt aan iedereen die met mijn verhaal wil meegaan.

50. VIJFTIG.

18-05-2024

Ik wandelde met mijn rollator tot aan de supermarkt op het einde van mijn straat. Er hing een loodzware, grijze lucht en zelfs de bomen, de huizen en de straten hulden zich in een dichte mist en zogen elke kleur op. Grijs was troef. Tot er plots een knalrode auto tussen het grijs opdook. Ge moet écht al een...

Was dat efkes schrikken toen ik na enkele jaren nog eens in een supermarkt stond! Ik wist niet wat ik zag. Het aanbod aan levensmiddelen, was mijns inziens, meer dan verdubbeld, maar gezond, economisch en noodzakelijk vond ik dat allerminst.

48. GA WEG!

04-05-2024

"Ga weg!", bij zo'n bevel kan ik me niet rap genoeg uit de voeten maken. Ik ga dan zelfs niet eens in discussie. Maar "ga weg" stond dik gebeiteld op een bord voor een reisbureau en wil eigenlijk zeggen: "kom binnen, de koffie staat klaar en wij helpen u aan een onvergetelijke vakantie". Waarschijnlijk zochten ze naar een krachtige...